2016. január 2., szombat

Almás-diós muffin


Hozzávalók:


  •   30 dkg liszt
  •   25 dkg cukor
  •   12 dkg vaj
  •   2 tojás
  •   1 csomag vaníliás cukor
  •   sütőpor
  •   2 közepes méretű (Gála) alma
  •   fél csésze őrölt dió
  •   1 dl tej

Elkészítés:


A margarint mikróban kicsit megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot, utána pedig a tojásokat. Félre tesszük.
Külön tálban összekeverjük a lisztet és a sütőport. A sütőporos liszthez hozzáadjuk az első lépésben elkészített masszát, majd a meghámozott és lereszelt almát, és a diót hozzáadjuk.
200 fokon 20 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése