2016. január 2., szombat

Duplacsokis muffin


Hozzávalók:


Száraz összetevők:
  • 25 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • 17,5 dkg kristálycukor
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 15 dkg csokipasztilla /vagy apróra vágott étcsoki/


Folyékony összetevők:
  • 2,5 dl tej
  • 1 dl étolaj
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 db tojás

Elkészítés: A száraz és a folyékony alapanyagokat külön-külön összekeverjük. Ezután a folyékony keveréket hozzáöntjük a száraz összetevőkhöz. Nem kell túl sokat keverni. Formákba öntjük, 200 fokon 20 perc alatt megsütjük. Túlsütni nem szabad, mert kiszárad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése